Tietoa meistä

Ida
parturi • kampaaja • ekokampaaja

10 vuotta parturi-kampaaja yrittäjyyttä takana joista nyt 5 vuotta luomassa omaa suuntaa omassa liikkeessä . Olen hakenut omaa paikkaani alalla pitkään, sitä täytyi käydä etsimässä välillä jopa Dubaissa asti. Eriliikkeissä työskentely on kuitenkin auttanut minua keräämään itselleni laajan työosaamisen. Vidal sassoon tekniikoita pohjana käyttäen leikkaan luovasti monenlaisia tyylejä ja hiuslaatuja. varsinkin parturi työt ovat hyvin lähellä sydäntä.  Väreissä suosin luonnollisia lopputuloksia joiden kanssa asiakas pärjää pitkään, mutta oikean asiakkaan istuessa penkkiin on joskus kiva tehdä räväyttäviäkin lookkeja. Valmistuin 2019 keväällä ekokampaajaksi.

Saara

Parturi • kampaaja • ekokampaaja

Vuodesta 2003 alkaen olen työskennellyt hiusten parissa ja siinä ohella kouluttautunut maskeeraajaksi ja ekokampaajaksi. Rakastan työtäni ja kouluttaudun jatkuvasti. Osaamiseni kattaa kaikki tekniikat ja palvelut niin hiusten kuin maskeerauksen parissa,ja mitä en osaa sen opettelen. Parhaimmillaan koen olevani kokonaisuuksien luomisessa ja rakastankin luoda asiakkaalleni uuden tyylin päästä varpaisiin!


               Dusty & Monty

Amerikankarvattomat terrierit Dusty ja Monty käyvät Idan kanssa töissä melkeinpä päivittäin, heidät voit bongata joskus köllöttelemästä ikkunalla ja joskus päätyvät herkuttelemaan elämästä asikkaittenkin sylissä.